AW Machinery helpt graag met het ontwikkelen en bouwen van speciale projecten. Onze engineeringsafdeling bedenkt in overleg met de klant en met ons team een creatieve oplossing voor elk vraagstuk. Onderstaand een kleine greep uit ons portfolio.

Schuifkist voor grijper

Voor een klant hebben wij een schuifkist ontwikkeld waarmee een zware grijper als extra hulpstuk meegenomen kan worden. De hulpstukken kunnen gewisseld worden terwijl de container op de auto blijft staan.

Put liften

Voor diverse bedrijven en gemeentes hebben wij putliften gebouwd. Als het niet mogelijk is om bij een ondergrondse container te komen met een vrachtwagen, maar gemeentes willen wel een net straatbeeld met of zonder zuiltjes, dan is een ondergrondse put lift de oplossing. Met deze lift kunnen rolcontainers onder de grond opgeborgen worden, en naar de vrachtwagen toe gereden worden om ze te legen.

Generator

Voor een klant hebben wij een generator aandrijving ontwikkeld voor op een vrachtwagen waarmee d.m.v. de PTO van de vrachtwagen de generator aangedreven wordt.

M.b.v. deze generator wordt 2 componenten vloeistof verwarmd en door slangen gepompt zodat verzakte funderingen ondersteund kunnen worden.

Steunpoten

Voor onze kraanhaakwagens hebben we stempel poten ontwikkeld die makkelijk in gebruik en stevig zijn, en een goede prijs kwaliteit verhouding hebben. Hiab gebruikt onze stempelpoten tegenwoordig ook voor de opbouw van kraanhaken in hun fabriek.

Trechter op vuilnisopbouw

Voor VDL Translift hebben we een trechter voor hun vuilnisopbouw ontwikkeld en opgebouwd.