Gemeente Breda

Tijdens de evaluatie na aflevering van de wasunit werden Rene en Camille van de gemeente Breda gevraagd naar hun bevindingen over de nieuwe wasunit. Die waren zeer positief! Ze hadden de wasunit voor het eerst zien draaien bij de Waardlanden, en het leek ze ook een goede machine voor de gemeente Breda. Het contact met AW beviel goed, ze werden steeds vriendelijk en snel geholpen. De aflevering van de wasunit ging perfect, met een duidelijke instructie en een nuttige en prettige trainingsdag voor de chauffeurs. De wasunit bevalt heel goed. Een paar kleine puntjes van verbetering, maar die konden goed besproken worden bij de evaluatie. Er werd goed geluisterd, en het was fijn dat er ook iemand bij was met een technische achtergrond. Al met al zeer tevreden.

was unit

Gemeente Almere

AW ontzorgt de Gemeente Almere al vele jaren met het invullen van hun flexibele schil met onze verhuurvoertuigen. De gemeente heeft ook diverse  AW combi blokken in gebruik en sinds 3 jaar worden de containers en putten gereinigd met een AW Wasunit.

Volgens Arthur Hoek (wagenparkbeheerder) is het prettig samenwerken met AW en komen ze hun afspraken na.
Recentelijk heeft AW Materieel een Geesink GCP van de gemeente Almere gereviseerd. “Gezien de ervaring en expertise van AW hebben we de eerste revisie op basis van nacalculatie laten uitvoeren, vervolgens hebben ze de revisie van alle GCP’s voor ons mogen doen”, aldus Arthur. “Onze ondergrondse containers worden ook geledigd met de AW opnameblokken. Deze blokken zijn breed inzetbaar, eenvoudig in gebruik en hebben lage onderhoudskosten”.

Wash and suck unit for cleaning containers - AW Machinery
wash unit Gemeente Trondheim